Om meg selv

07.mar.2012 kl.15:43 i Blogg 2 kommentarer

Heihei, tenkte dere skulle få en liten tekst om meg selv, siden hvis det kommer nye blogger, som vil vite litt mer om meg. 

Jeg er da ei jente som heter Ingrid, snart 15 år og bor i Bodø. Har bodd i Bodø nesten hele livet mitt, men og teste ut en ny plass, vil jeg gjerne! Jeg ble født 20.03.1997 klokken 16:11 her i Bodø, på Nordlandssykehuset. Jeg går i 9ende klasse på en ungdomsskole, her i Bodø, som kalles Hunstad Ungdomsskole! Jeg bor i ett hus i nerheten av Ungdomsskolen, sammens med min søte familie, som består av meg, mamma, pappa, lillebror, storebror og katten vårres! Vi har bodd her nå i huset vårres i snart 2 år, og vi trives gaanske godt her. Jeg begynte og blogge for noen år siden, og har hatt en del blogger, men denne bloggen, blir jeg fast på. Jeg kommer til og blogge om hverdagen min, minnan med kjæresten, sminke, mote, hår osv, og blir somsakt videoen også! Jeg ble sammen med verdens beste kjæreste den 24.02.2012, noe jeg er utrolig glad for! Han betyr alt for meg, og hvis han ikke hadde blitt født, hadde ikke jeg eksistert nu! Jeg elsker han over hele mitt hjerte! Vi kan fortelle alt til hverandre og vi har det super bra ilag! Kan ikke lev uten den beste kjæresten, noen sinne! Jeg har også snart konfirmasjons, den 02.06.2012, om litt under 3 måneder. Jeg har ingenting mer og si om meg, men hvis det er noe dere lurer på, så er bare bare og ta kontakt! :-)

- Ingrid


2 kommentarer

Susann Gullstien

07.mar.2012 kl.19:02

du har veldig fin blogg ingrid!

sv, tusen takk for at du liker bloggen min gjør meg utrolig bra når folk sier at de gjør det, artig og ha en fast leser<3
edel98jakobsen

08.mar.2012 kl.15:06

Tips: ikke bruk de samme bildene på bloggen litt kjedelig å se på søtami<3 kjempe fin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits